Obvestilo učencem 6. 4. – 10. 4. 2020

Drage učenke in učenci!

Ker bo naša šola tudi prihodnji teden samevala, smo za vas ponovno pripravili navodila za delo na daljavo. Sedaj pa že prav pošteno pogrešamo drug drugega, kajne?

Učiteljice in učitelji smo se tudi v tem tednu potrudili za vas pripraviti gradivo, ki vam bo omogočilo samostojno pridobivanje znanja. Zavedajte se, da so vsa znanja pomembna tudi za vse prihodnje razrede, zato vzemite svoje samostojno delo čimbolj resno in odgovorno. V prihajajočih tednih bomo vaše novo pridobljeno znanje začeli tudi preverjati. O načinu preverjanja znanja vas bodo sproti obveščali učitelji sami.

Ponovno vas želimo opomniti, da je za nas zelo pomembno, da nas obveščate o svojih dejavnosti, nam postavljate vprašanja, opozarjate na morebitne težave. V ta namen smo na šolski spletni strani že objavili elektronske naslove vseh učiteljic in učiteljev, ki jih najdete pod zavihkom Pouk na daljavo/Elektronski naslovi učiteljev.

Vedite, da smo se vsi skupaj znašli v neki novi, kar malo strašljivi, situaciji, v kateri se moramo vsak po svoje znajti, pomagati drug drugemu, predvsem pa ostati povezani in zavezani našemu skupnemu cilju – naučiti se čim več!

V razmislek vam tokrat ponujamo še eno Drobtinico slovenskega pesnika Toneta Pavčka:

Nobena pot ni ravna,

nobena pot ni revna,

a vsaka je zahtevna

in tvoja ena sama – GLAVNA.

 

Ta naša nova pot je za vse nas zahtevna in glavna, potrudimo se jo premagati z veliko dobre volje in pripravljenosti na delo!

Lepo vas pozdravljamo ravnatelj, učiteljice in učitelji ter vsi delavci šole

(Skupno 789 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...