Pouk na daljavo 23. 3.-27. 3. 2020 – obvestilo za učence

Dragi učenci!

Učiteljice in učitelji smo za vas pripravili gradivo za pouk na daljavo v naslednjem tednu, torej od ponedeljka, 23. marca, do petka, 27. marca. Preden pregledate gradivo za svoj razred, vas prosimo, da preberete nekaj splošnih napotkov, ki smo jih pripravili za vse učence.

  1. Gradiva so pripravljena zato, da bo izpad pouka čim manjši. Pomembno je, da delo na daljavo vzamete resno in vestno izpolnite vse svoje zadolžitve.
  2. Učitelji za delo na daljavo izbiramo tista gradiva in snovi, za katere smo prepričani, da jih zmorete sami predelati, zato ne obupajte, če česa ne razumete takoj, ampak preberite navodila ponovno in poskusite naloge ali zadolžitve rešiti še enkrat.
  3. Tudi vaši starši imajo v teh dneh veliko dela, saj mnogi delajo od doma, zato ne pričakujte, da vam bodo pomagali pri vašem delu ali ga celo opravili namesto vas. Naredite sami, mi smo prepričani, da zmorete!
  4. Če česa ne razumete, si to posebej označite, da boste snov ali nalogo predelali skupaj z učiteljem, ko bomo spet v šoli.
  5. Rešitve delovnih zvezkov ali samostojnih delovnih zvezkov so večinoma priložene DZ ali SDZ, lahko pa jih najdete tudi na svetovnem spletu. Preglejte rešitve nalog samostojno. Če naletite na kakšno nejasnost, si nalogo označite in nanjo opozorite učitelja, ko bo pouk ponovno stekel.

Naše specialne pedagoginje so za vas pripravile posebne vaje za razvedrilo in sprostitev, s katerimi si lahko malo oddahnete od šolskih zadolžitev. Te naloge najdete pod zavihkom Vaje za pomoč in sprostitev.

Želimo vam veliko uspeha pri samostojnem delu, predvsem pa, da ostanete zdravi in da se kmalu spet vidimo.

(Skupno 1,229 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...